Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Friday, March 31 • 7:15pm - 8:15pm
Styrtrik i stillhet

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.

Acem er den største meditasjonsorganisasjonen i Norden, men har lave inntekter. De siste 30 årene har foreningen likevel gått fra å være lutfattig til å ha eiendommer verd over en halv milliard kroner i ti land. En NTNU-professor og en av landets fremste skatteeksperter leder Acem. De sier rikdommen stammer fra loppemarked og loddsalg. Ved å granske store mengder regnskap, analysere interne lån, grave i gamle arkiver og i obskure nabovarsler fant Adresseavisen-journalistene Jonas Vikan og Espen Rasmussen ut hvor pengene egentlig kom fra.


Speakers
avatar for Espen Rasmussen

Espen Rasmussen

Journalist, Adresseavisen
Espen Rasmussen har siden 2014 jobbet med datajournalistikk i Adresseavisens utviklingsavdeling. Fra 2004 til 2014 jobbet han som faktajournalist/researcher i Adresseavisens økonomi- og politikkredaksjon.
avatar for Jonas Alsaker Vikan

Jonas Alsaker Vikan

Journalist, Adresseavisen
Jonas Alsaker Vikan har siden 2007 vært nyhetsjournalist i Adresseavisen. Han har blitt tildelt den trønderske journalistprisen i 2013 og for «silkeveiene» i 2015. Samme artikkelserie vant i tillegg prisen som årets sak i Norge av organisasjonen Norwegian Online News Association. Oppfølgeren «Teppefall» ble tildelt SKUP-diplom i 2016.


Friday March 31, 2017 7:15pm - 8:15pm
Ormen Lange 3

Attendees (11)