Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Friday, March 31 • 5:45pm - 6:45pm
Studentoppgaven ble Brennpunkt-dokumentar

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.

Det startet som en innleveringsoppgave i undersøkende journalistikk på Høgskolen i Oslo og Akershus.
Et beredskapssenter for politiet var et av de konkrete punktene i Gjørv-kommisjonen, men hva hadde skjedd med det? Tomten på Alnabru stod tom, hva var egentlig grunnen?
Et ønske om å se på hele prosessen skapte prosjektet. Etter at brikkene var satt sammen, skyld plassert og nye momenter funnet fattet også Brennpunkt interesse for beredskapsløftene, fem år etter 22/7.
Møt studentene som endte opp med å produsere sin egen skoleoppgave som Brennpunkt-dokumentar.


Speakers
avatar for Kenneth Fossheim

Kenneth Fossheim

Student, Høgskolen i Oslo og Akershus
Kenneth Fossheim er 25 år og studerer journalistikk på Høgskolen i Oslo og Akershus. Han har siden 2015 jobbet som reporter i TV 2 Nyhetene. I fem år jobbet han som journalist i lokalavis i Oslo.
avatar for Ane Muladal

Ane Muladal

Student, Høgskolen i Oslo og Akershus
Ane Muladal er 26 år og studerer journalistikk på tredje året ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Før hun begynte på journalistikk, tok hun bachelor i Administrasjon og ledelse, i tillegg til psykologi-emner på Universitetet i Oslo. Har også jobbet som konsulent i Oslo kommune. Hadde et kort opphold i Radio Nova, før hun gikk videre til Dagbladet i 2015. Det siste året har hun jobbet... Read More →
avatar for Arne Fredrik Næss

Arne Fredrik Næss

Student, Høgskolen i Oslo og Akershus
Arne Fredrik Næss er 26 år og studerer tredje året ved Høgskolen. Har jobbet med prosjekter for VGTV, Tønsbergs Blad, Vårt Land og NRK Vestfold før han begynte å studere journalistikk. Har den siste tiden jobbet med NRK-programmet Hva feiler det deg?, SoMe-journalist for NRK Draumehuset, innholdsprodusent i NRK Forbrukerinspektørene og journalist i NRK Vestfold, i tillegg til arbeidet... Read More →


Friday March 31, 2017 5:45pm - 6:45pm
Ormen Lange 3

Attendees (7)