Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Saturday, April 1 • 10:30am - 11:30am
Valdres-saken: En varslet tragedie?

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Angelica ble bare 13 år. Hun døde av avmagring på nyttårsaften, mens hun og moren oppholdt seg på familiens hytte i Valdres.  «Angelica ble sviktet av skolen» sa mor til TV2, og historien om en jente som hadde blitt mobbet til døde befestet seg. Høsten 2016 fortalte Budstikka en helt annen historie. I april starter rettssaken mot moren.

Moderators
avatar for Mads A. Andersen

Mads A. Andersen

Programleder, VGTV
Mads A. Andersen (33) har ledet flere av VGTVs største satsinger de siste årene. Han fronter kanalens aktualitetssendinger, debatter og sjakkprogram. Mads ble ansatt som politisk journalist i VG i 2008.

Speakers
avatar for Jon Gangdal

Jon Gangdal

Forfatter, Selvstendig
Jon Gangdal (f 1954) er forfatter, foredragsholder og fjellklatrer. Han har bakgrunn som journalist i fagpresse, lokalaviser, Dagbladet og TV2 med økonomisk journalistikk som hovedområde, og har skrevet en rekke dokumentar- og fagbøker, blant annet om Christoffer-saken, Vågå-saken og Angelica-saken. Gangdal har også vært informasjonssjef i Oslo Politidistrikt og rådgiver i... Read More →
avatar for Kristin Oudmayer

Kristin Oudmayer

Forfatter og fagansvarlig, UNICEF
Kristin Oudmayer er forfatter og fagansvarlig i UNICEF Norge, hvor hun leder Norges-programmet «Du kan være Den ene». Hun har skrevet flere bøker og artikler om forebygging og håndtering av mobbing. Hun holder foredrag for både barn og voksne om sårbarhet, mobbing og voksne som rollemodeller.
avatar for Karianne Solbrække

Karianne Solbrække

Nyhetsredaktør, TV2
Karianne Solbrække er nyhetsredaktør i TV 2. Hun har tidligere vært redaktør for God morgen Norge og reporter i samme kanal. Før det jobbet Solbrække som journalist i Dagbladet, BA og Rakkestad Avis.
avatar for Kjersti Sortland

Kjersti Sortland

Ansvarlig redaktør, Budstikka
Kjersti Sortland har siden 2013 vært ansvarlig redaktør for Budstikka, lokalavis for Asker og Bærum. Hun var i VG fra 1991 som journalist, reportasjeleder, avdelingsleder nyhet og konst. redaktør VG Helg/VG+. Hun fikk i 1992 Skup-diplom 1992 for "Overgrep ved ØPS". Før det var hun journalist i Stavanger Aftenblad, Bergens Tidende og BA.
avatar for Nils E. Øy

Nils E. Øy

Nils E. Øy er en av landets fremste eksperter på innsynsrett, ytringsfrihet og journalistfaglige spørsmål. Han er tidligere generalsekretær i Norsk Redaktørforening, var inntil nylig fungerende leder av Norsk Presseforbund, er dosent i journalistikk ved Høgskolen i Volda og altmuligmann i Pressens offentlighetsutvalg. Øy ble tildelt Fritt Ords honnør i 2013.


Saturday April 1, 2017 10:30am - 11:30am
Oseberg

Attendees (24)