Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Saturday, April 1 • 12:00pm - 1:00pm
Slik vinner du hacker-krigen

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Fremmede makter hacker små og store, og truer med å påvirke det kommende valget. Hvordan kan vi som journalister dekke hackerkrigen? Hva er spørsmålene vi ikke stiller og sakene vi går glipp av i? Og ikke minst: Hvordan unngår du selv å bli et offer?
Roar Thon fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet gir deg saker du har lyst til å skrive, på en måte vi alle kan forstå. Runa Sandvik er sikkerhetssjef i The New York Times og redegjør for hva den amerikanske storavisen har gjort for å sikre seg.

Speakers
avatar for Runa Sandvik

Runa Sandvik

Director of Information Security, The New York Times
Runa er direktør for informasjonssikkerhet i The New York Times, og tidligere har hun blant annet jobbet for det amerikanske magasinet Forbes. I mange år har hun undervist journalister i hvordan de kan skjule sine spor ved hjelp av nettleseren Tor.
avatar for Roar Thon

Roar Thon

Fagdirektør, Nasjonal Sikkerhetsmyndighet
Fagdirektør for sikkerhetskultur i Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM). Med sin bakgrunn fra politiet og Forsvaret fokuserer han på mennesker, teknologi og sikkerhet. Thon er en etterspurt foredragsholder, prisbelønnet for sin evne til å kommunisere sikkerhet... Read More →


Saturday April 1, 2017 12:00pm - 1:00pm
Steinkloss

Attendees (14)