Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Saturday, April 1 • 12:00pm - 1:00pm
Jakten på krisemilliardene

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.

Regjeringen satte av 5 milliarder og pekte ut 64 krisekommuner da oljenedturen rammet Sør- og Vestlandet. Hvor endte pengene?Klassekampen og 15 lokalaviser langs kysten lot gamle skillelinjer ligge og slo seg sammen for å spore opp hver krone av krisemilliardene, og å sjekke utslaget av pengene i de 64 kommunene. "På et vis like historisk som «Panama Papers», selv om den ikke avslørte noe straffbart", skrev kommentator Sven Egil Omdal om det metodiske eksperimentet avisene i felleskap gjorde. På Skup forteller tre av journalistene hvordan de jobbet og hva de har lært om cross boarder-journalistikk.


Speakers
avatar for Frode Grimelid

Frode Grimelid

Journalist, Firda
Frode Grimelid (f. 1987) er utdanna geograf og lærar. Kom inn i journalistikken gjennom Nynorsk avissenter i 2014, og har sidan jobba som journalist i avisa Firda.
avatar for Knut Gjerseth Olsen

Knut Gjerseth Olsen

Journalist, Klassekampen
Knut Gjerseth Olsen (f. 1979) er journalist i Klassekampen, der han jobber i feature-avdelinga. Han var gründer og redaktør i dokumentarmagasinet Plot og har tidligere jobbet i Stavanger Aftenblad.
avatar for Anders Totland

Anders Totland

Journalist, Sunnhordland
Anders Totland er journalist i lokalavisa Sunnhordland, og har vore det sidan 2010. Der skriv han mest om politikk, men innimellom jobbar han også med større reportasjeprosjekt.


Saturday April 1, 2017 12:00pm - 1:00pm
Ormen Lange 3

Attendees (3)