Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Friday, March 31 • 7:15pm - 8:15pm
Holder de ord? Sjekk politikernes løfter!

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
På denne sesjonen får du innsikt i hva slags data det politisk uavhengige nettprosjektet holderdeord.no samler om norsk politikk. Nettstedet presenterer en rekke typer informasjon som kan være matnyttig i valgkampdekningen. Hør mer om skapernes feiltrinn og deres lærdom fra valgkampen i 2013 som nyslåtte løftesjekkere. Få oversikt over alle datasett nettstedet vedlikeholder, og hør hvordan du kan bruke disse når du lager saker om nasjonal politikk og politikere.   

Speakers
avatar for Jari Bakken

Jari Bakken

Redaksjonell utvikler, VG
Jari Bakken er redaksjonell utvikler i VG og har rundt 10 års erfaring som programmerer. Han har jobbet mye med data fra Stortinget hos «Holder de ord», verktøy og datajournalistikk hos VG (bl.a. Psykiatriavsløringen i 2016), og jobber nå som utvikler av faktasjekktjenesten Faktisk
avatar for Tiina Ruohonen

Tiina Ruohonen

Grunnlegger, Holder de ord
Tiina Ruohonen er en av grunnleggerne av Holder de ord. Hun har lang erfaring fra krysningspunktene mellom forskning, frivillighet og kommunikasjon. Når hun ikke jobber med Holder de ord og åpne offentlige data, så utvikler hun klima- og værtjenester på CICERO Senter for klimaforskning og følger med på internasjonal klimapolitikk.
avatar for Hanna Tranås

Hanna Tranås

Byrådsavdeling for byutvikling Oslo
Hanna Lurås har vært del av Holder de ord siden starten. Hun er utdannet statsviter, og jobber til daglig med områdeinnsatser i Byrådsavdeling for byutvikling i Oslo kommune. Tidligere har hun jobbet med ungdomsorganisasjoner og ungdomsmedvirkning, samt med forskning og analyse i en internasjonal menneskerettighetsorganisasjon. 


Friday March 31, 2017 7:15pm - 8:15pm
Steinkloss

Attendees (2)