Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Friday, March 31 • 7:15pm - 8:15pm
FBI reddet høna

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
I serien FBI redder høna ble kildene, butikkjedene, Bama og norsk industri invitert til å være med på dugnad. Programleder Marit Evertsen Grimstad hadde et klart mål: Hun ville få norske folk til å begynne å spise både krokete gulrøtter og høner.  I dag blir over 3 millioner norske verpehøner til søppel, og ender i betong i istedenfor å bli god mat . Tonnevis av grønnsaker kastes fordi det har feil form og størrelse. Dette er et matsvinn som ikke registreres noe sted. Hva skjer når man inviterer kildene med på dugnad for å skape en forandring? Og hva skjer når journalisten blir en aktivist med et klart standpunkt?

Speakers
avatar for Marit Evertsen Grimstad

Marit Evertsen Grimstad

Journalist, NRK Forbrukerinspektørene
Marit Evertsen Grimstad har vært journalist og programleder i Forbrukerinspektørene siden 2004. Hun har til sammen 25 års erfaring som journalist i ulike NRKredaksjoner, som radio- og TVprogramleder.
avatar for Elisabet Høye

Elisabet Høye

Journalist og innslagsprodusent, NRK Forbrukerinspektørene
Elisabet Høye er journalist og innslagsprodusent i Forbrukerinspektørene. Hun har jobbet med forbrukerjournalistikk de siste 15 årene i flere ulike redaksjoner, som TV2 Hjelper deg og Foreldre & Barn. De siste fem årene har hun jobbet i NRK. Elisabet har også bakgrunn som forfatter og dokumentarist. Elisabet Høye er journalist og innslagsprodusent i Forbrukerinspektørene. Hun har... Read More →


Friday March 31, 2017 7:15pm - 8:15pm
Ormen Lange 3

Attendees (8)