Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Saturday, April 1 • 3:15pm - 4:00pm
Podcast 3: Slik satser NRK på kvalitetspodcast

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.

NRK er ikke bare landets største TV- og Radioselskap, men også dominerende i det norske podcastmarkedet. Hør fra den prisbelønte radiodokumentaristen Kari Hesthamar fortelle hvordan NRK satser på Podcast. Hun er prosjektleder for Podcast i NRK. Møt også Runar Henriksen Jørstad som er programleder i storsatsingen "Purk eller skurk» som har bragt lytterne tett på den spektakulære Erik Jensen-saken. 


Moderators
avatar for Tor-Erling Thømt Ruud

Tor-Erling Thømt Ruud

Journalist, VG
Tor-Erling Thømt Ruud er journalist i VG hvor han hovedsaklig har dekket krim. Var med i 2015 å lage Uløst, podkasten om drapet på Birgitte Tengs. Har tidligere jobbet i radio i NRK.

Speakers
avatar for Martin Giæver

Martin Giæver

Journalist, NRK Nyherer
Martin Giæver har jobbet som reporter, VJ og programleder i NRK siden 2004 i programmer som Dagsrevyen, Sommeråpent og Forbrukerinspektørene.Etter et lite programlederhopp over til TV2 er han nå tilbake i NRK Nyheter og har de siste månedene jobbet med Eirik Jensen-saken og podcasten "Purk eller skurk". Denne prisvinnende journalisten har intervjuet store stjerner som Maradona og 50 Cent. Giæver vokste opp i... Read More →
avatar for Kari Hesthamar

Kari Hesthamar

Prosjektleder podcast, NRK
Kari Hesthamar er utdannet journalist og har arbeidet i NRK siden 1996. Hun var leder for P2-dokumentaren fra 2011-2014, til hun gikk ut av NRK og jobbet to år for dokumentarmagasinet "Vårt lille land" på TV2. Kari har vunnet en rekke nasjonale- og internasjonale priser for dokumentarene sine. Hun er i dag prosjektleder for podkast i Marienlystdivisjonen i.NRK.
avatar for Runar Henriksen Jørstad

Runar Henriksen Jørstad

Journalist, NRK Dagsrevyen
Runar Henriksen Jørstad, født i 1982, er utdannet journalist. Han jobber som krimreporter i NRK Dagsrevyen, har vært i NRK siden 2005 og har jobbet med nyheter og dokumentarer. Nå har han laget podkasten "Purk eller skurk" sammen med kollegaer.


Saturday April 1, 2017 3:15pm - 4:00pm
Foynstue 1 (ved restauranten)

Attendees (7)