Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Friday, March 31 • 4:15pm - 5:15pm
(eng.) EKTE nyheter fra USA

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.

Hva i all verden er det som skjer i USA for tiden? Hvorfor er det begreper som fake news og alternative facts som får dominere pressedebatten? Og hvorfor er forholdet mellom president Donald Trump og pressen blitt så elendig? I denne åpningssesjonen gir ProPublicas sjefredaktør Stephen Engelberg noen svar og analyser, og han presenterer den siste innsideinformasjon og noen ekte nyheter om hva som faktisk foregår.


Moderators
avatar for Charlotte Berrefjord Bergløff

Charlotte Berrefjord Bergløff

Vaktsjef og utenriksreporter, NRK
Charlotte B. Bergløff er vaktsjef i Urix og utenriksreporter i NRK. Hun har en bachelorgrad i journalistikk fra England og en mastergrad i fred og utviklingsstudier fra Spania. I en årrekke arbeidet hun som frilanser og oppholdt seg mye utenlands hvorfra hun leverte primært utenriks-, men også helse-, forbruker- og reisestoff til aviser, tidsskrifter og magasiner i inn- og utland, samt til NRK på radio, TV og... Read More →

Speakers
avatar for Stephen Engelberg

Stephen Engelberg

ProPublica, ProPublica
Stephen Engelberg har siden 2013 vært sjefredaktør i ProPublica og var tidligere nyhetsredaktør samme sted. Før det var han nyhetsredaktør i The Oregonian, og han har også 18 års presserfaring fra The New York Times.


Friday March 31, 2017 4:15pm - 5:15pm
Oseberg

Attendees (47)