Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Saturday, April 1 • 3:30pm - 4:30pm
Årets frilanser forteller: Slik blir ideene til

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.

I seks år har frilansjournalist Christina Skreiberg invitert seg selv inn til sine naboer i en multikulturell blokk på Tøyen, i Oslo. Hun har banket på over 100 dører, på jakt etter mennesker. For hun oppdaget at hun ikke trengte reise langt for å finne de gode historiene, de var rett utenfor egen dørstokk. 

Etter seks år ble dokumentarprosjektet Hei nabo!  til bok og fotoutstilling. I 2016 mottok Skreiberg prisen Årets frilanser for arbeidet. 

På SKUP forteller hun om å jobbe langsiktig og selvstendig, om å drive oppsøkende journalistikk, og om jakten på de gode historiene. Hun snakker om valg av metode og presentasjonsform, hvordan å bygge tillitt til folk fra andre miljøer og hvordan finne finansieringskilder. Og ikke minst om tvilen som dukker opp hos oss alle underveis, og hvordan du kan bruke tvilen til noe konstruktivt slik at du får realisert ideen din!  

 


Speakers
avatar for Christina Skreiberg

Christina Skreiberg

Journalist, Frilanser
Christina Skreiberg er journalistutdannet i London, har jobbet for The Times online og gitt ut eget magasin i London. Hun har frilanset i omtrent ti år, og bidratt med featurestoff til blant annet Aftenposten, Innsikt, K, D2 og DN Lørdag. Hun har vært med på å utvikle barneavisen Aftenposten Junior, hvor hun jobbet som reportasjeleder inntil hun returnerte til frilanstilværelsen.


Saturday April 1, 2017 3:30pm - 4:30pm
Mostein

Attendees (8)